Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
August, 2014

Gotiņas draugu garša 77

Nez vai Latvijā atradīsies daudzi, kas kaut reizi mūžā nebūs nogaršojuši konfekti “Gotiņa”, un vai ir daudz tādu, kuri ne reizi nav skatījuši draugu albumus draugiem.lv vai vismaz dzirdējuši, ka tāds draudzīgs portāls internetā ir.

Jau pavisam drīz veikalu plauktos atradīsi ražotāja “Skrīveru Saldumi” draugiem.lv gotiņu ar īpašo draugiem.lv garšu, ko mēs visi kopā izvēlēsimies. “Tas ir sākums draugiem.lv produktu līnijai, ko mēs veidosim kopā ar Latvijas labākajiem pārtikas ražotājiem,” stāsta draugiem.lv radošais direktors Guntars Meluškāns. 

“Šis ir tikai sākums,” piebilst Guntars un mazliet izstāsta nākotnes plānus, “mēs ticam, ka draugiem.lv ir Latvijā mīlēts zīmols, un tāpēc mēs sadarbosimies tikai ar labākajiem Latvijas ražotājiem un viņu izcilākajiem produktiem, dažkārt pat kopīgi radot jaunus.”

Skrīveru Saldumi” Tūrisma un sabiedrisko attiecību vadītāja Dace Vītoliņa stāsta: “Mums ir svarīgi zināt, ar kādu garšu Skrīveru Gotiņu cilvēki labprātāk iegādātos. Mēs jau ražojam 15 dažādas garšas, tāpēc pēc balsojuma vēlamies noskaidrot, kuru Jauno garšu tad vislabāk vēlētos izbaudīt draugiem.lv un mūsu klienti. Izveidot Jaunu garšu nav viegli, tas ir darbietilpīgs un ilgstošs process. Tā kā mēs vēlamies, lai mūsu saldumi ir veselīgi, tad svarīgi ir izvēlēties labākās un veselīgākās izejvielas.”

Noskaties video kā top Skrīveru gotiņa

“Kad mēs būsim saņēmuši balsojuma rezultātus, sāksim vēl cītīgāk strādāt, lai konfekte nonāktu veikalu plauktos, pagaidām konkrēts laiks lai paliek noslēpumā,” piebilst Dace.

Joprojām ikviens Draugiem.lv lietotājs tiek aicināts piedalīties – Izvēlies savējo un nobalso, jo tikai šis balsojums noteiks, ar kādu garšu veikalu plauktos nonāks jaunā “draugu gotiņa”. 

“Mēs pagaidām neatklāsim, kādi vēl produkti ir paredzēti jaunajā draugiem.lv garšu grozā, bet aicinām ikvienu dalīties, kas tad Tev garšo vislabāk,” stāsta draugiem.lv radošais direktors Guntars Meluškāns, aicinot savas vēlmes ierakstīt tepat raksta komentāros.

184 users like it

More