Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem

Aminata draugiem 145

Jaunā, bet nu jau pieredzējusī dziedātāja Aminata Savadogo pirms starta dziesmu konkursā Eirovīzija ar nelielu akustisko koncertu priecēja savus draugiem.lv fanus.

Draugiem.lv Mūzikas festivāla ietvaros pavisam īsu brīdi pirms došanās uz Eirovīzijas sacensībām Austrijā uzstājās nu jau daudziem pasaulē pazīstamā Aminata. 

Pēc sešu gadu pārtraukuma Aminatai izdevās ne tikai Latviju ievest Eirovīzijas finālā, bet arī, konkurējot ar lielvalstu izpildītājiem, iegūt visas Eiropas skatītāju atbalstu un 6.vietu ar pašas sacerēto kompozīciju Love Injected.Par Latviju lielāko punktu skaitu atdeva balsotāji Īrijā (12), Lietuvā (12), Sanmarīno (12), Polijā (10). Aminata kopumā saņēma 186 punktus. 

“Tas bija sirsnīgs pasākums, kad es tepat draugiem.lv Viesistabā kopā ar saviem draugiem Kasparu un Jāni sniedzu nelielu koncertu ar piecām dziesmām. Bez gaismu šova, bez skatuves tērpiem, tā vienkārši, nepiespiesti un mīļi, gluži kā draugu mājas ballītē,” par savu priekšnesumu saka Aminata un aicina ikvienu to noskatīties.

Noskaties Aminatas akustisko koncertu un dzirdēsi viņas pašas sarakstīto Eirovīzijas hītu Love Injected daudz citādā skanējumā. 

263 users like it

More