Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem

Atrasts draugiem.lv 8

Tikai pāris klikšķi un tepat, draugiem.lv atradīsi daudz ko interesantu – aizraujošus stāstus, skaistas bildes vai lieliskus video. Šo visu mēs pamanījām Tavu draugu vai draugu draugu profilos. Ar ko dalies Tu?
Dullajiem pieder pasaule! Tā mēdz teikt un var jau būt, ka teicienam ir sava daļa patiesības. Ja cilvēkam patīk ekstrēmas darbības, tad noteikti dullāko ideju realizācija dod lielu gandarījumu, adrenalīna devu un prieku. Draugiem.lv lietotāja Krista saņēma dāvanā no draugiem iespēju izlēkt ar gumiju un mums ir iespēja redzēt, kā tas viss notika.
Apskatot Edgara darbus, pirmā domā, ka tos radījis kāds ļoti pieredzējis mākslinieks, bet tam seko liels pārsteigums, ka patiesībā tos rada 20 gadīgs puisis, kam zīmēšana ir hobijs. 
Vasara ir teju klāt, atvaļinājumi, gari un gaiši vakari -  izmanto to! Izmanto to, lai apceļotu savu zemi un atklātu tepat Latvijā vēl daudz neredzētu, skaistu vietu. Iemūžini savu ceļojumu bildēs un stāstos, pēc tam padalies arī ar draugiem.lv lietotājiem, kā to šajā reizē ir izdarījusi Laila, pastāstot par savu izbraucienu Cēsu apkārtnē.

152 users like it

More