Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
August, 2015

Atrasts draugiem.lv 4

Tikai pāris klikšķi un tepat, draugiem.lv atradīsi daudz ko interesantu – aizraujošus stāstus, skaistas bildes vai lieliskus video. Šo visu mēs pamanījām Tavu draugu vai draugu draugu profilos. Ar ko dalies Tu?
Vasara nenoliedzami ir skaistais kāzu laiks.Kāds skaists kāzu video kā sveiciens ikvienam pārim, kuri šajā vasara ir teikuši viens otram javārdu. Lai visiem mīlestība, saticība un laime ik rītu, atverot acis, ieraudzīt savu īpašo un vienīgo. Cieniet, lolojiet un sargājiet viens otru!
Ghetto Games ir mūsu draugi, mēs sekojam līdzi viņu aktivitātēm un atbalstām tās. Ne tikai sportiski, bet arī ļoti kvalitatīvi vasaras pasākumi, kas pulcē ļoti daudz interesentu un aicina ikvienu pievērsties veselīgam dzīves veidam, kustīgai dzīvei un pozitīvam skatījumam uz dzīvi.
Mēs turpinām sajūsmināties par cilvēkiem, kas skaisto un interesanto atrod tepat, savās mājās, kas iedvesmo arī citus negausties par vēso vasaru, bet ļauties tai un izbaudīt Latvijas skaistumu arī +20 grādos. Iedesmo ne tikai piedzīvojuma apraksts par izbraukumu ar laivu Baltezerā, bet arī citi raksti lapā - Weekends-idejas tavām brīvdienām.

83 users like it

More