Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
March, 2016

18 idejas, kā apsveikt sievieti 16

Sveiksim sievietes Sieviešu dienā – kurai ziedi, kurai kāds kārums, bet kurai kāds pavisam īpašs pārsteigums. Svarīgi ir ik dienas klausīties vienam otrā un arī piefiksēt, kādas vēlmes izsaka mūsu otrās puses, par ko priecājas un jūsmo, lai svētkos varētu sarūpēt tieši tādu dāvanu vai pārsteigumu, kas ļautu justies jo īpaši. 

Ir cilvēki, kuriem citu apdāvināšana padodas itin viegli, bet reizēm gadās, ka nekas vairāk par ziediem un šokolādes konfekšu kārbu nenāk prātā. Nepārproti, arī tas ir ļoti mīļi un jauki, taču, ja ir vēlme sarūpēt ko vairāk, bet idejas nerosās, mēs Tev palīdzēsim. 

18 idejas, kā pārsteigt sievieti svētkos, iesaka Draugiem.lv grupas dāmas

• Nosūti mīļvēstuli pa pastu. Padomā par vēstules īpašu noformējumu vai varbūt uzraksti ko mīļu uz abu kopējās bildes, kā arī parūpējies pasta kastē vēstuli iemest tā, lai saņēmēju tā sasniegtu īstajā datumā.

• Nopērc hēlija balonus, katra balona lentītes galā piesien kādu mīļu zīmīti vai bildīti un palaid tos pie griestiem. Jo vairāk balonu, jo iespaidīgāk tas izskatīsies.

• Sarīko pārsteiguma dienu – SPA, friziera apmeklējums un pēc tam pie salona sagaidi ar ziediem, dodieties kopīgās vakariņās. Bet varbūt pēc skaistumkopšanas dienas ļauj savai mīļotajai satikties ar draudzenēm un nodoties sievišķīgām sarunām.

• Serenādes pie loga – dziedi pats vai uzaicini kādu citu, kas veltīs īpašu skaņdarbu vai dziesmu Tavai otrai pusei. Dziesmu var iepriekš arī sarūpēt, nofilmējot video vai arī iedziedot to kādā skaņu studijā, tad šis pārsteigums paliks par piemiņu uz visiem laikiem. 

• Sarīko pikniku, piemēram, Botāniskajā dārzā, noorganizē dzīvo mūziku. Vairākas Draugiem.lv grupas dāmas par piemērotu dziesminieku atzīst Vari Vētru, meitenēm patīk dzirdēt šo: „Tu esi skaista visos niekos, sīkumos”.

• Ja iepriekš tā neesi darījis, tad nosūti dāvaniņu un ziedus ar kurjeru, tas noteikti pārsteigs saņēmēju – tas patīkamais satraukums, kad kurjers meklē tieši Tevi, kamēr paraksties par saņemšanu, sirds sitas un ātrāk gribas ieraudzīt, kas rakstīts kartiņā, no kā tas ir, kas tas ir. 

• Mazu mīļu dāvaniņu iesaiņo īpaši, nemaz nav peļama ideja par kastīti kastītē – tas rada gan intrigu, gan arī plašu smaidu, verot vaļā vienu pēc otras un katru reizi cerot, ka nu gan ieraudzīšu dāvaniņu. Katrā kastītē vari vēl paslēpt arī kādu mīļu zīmīti.

• Uztaisiet sacensības kartingu hallē – kurš ātrāks! Patiesībā ar mazo sacensību jau ir gana, bet, ja vēlies, izgatavo, piemēram, diplomu, kurā paud atzinību par viņas braukšanas prasmi un, protams, viņu pašu. 

• Izplāno izbraukumu nedēļas nogalei, bet neko nestāsti savai otrai pusei, lai viss brauciens viņai ir  intriga un pārsteigums.

• Pikniks Botāniskajā dārzā jau bija sarakstā, bet patiesībā pikniku var sarīkot jebkur – pie jūras, mežā, parkā, uz soliņa, kur tikāties attiecību sākumā, jebkur... galvenais, parūpējies par kādu siltu dzērienu, mīkstu pledu, lai mīļotā nesaltu, kaut ko garšīgu, atceries, 8.martā ir vēl gana auksts, Tev jābūt tam gatavam.

• Dāvanu karte masāžai, bet ne salonā. Dāmas izvēlētā vakarā, sveču gaismā, masiera lomā - dāmas mīļotais vīrietis. 

• Kaut kas paša gatavots. Jā, tieši tā arī domāts – kaut kas, jo te vari dot vaļu savai fantāzijai un raudzīties no savām iespējām – dzejolis, glezna, sameklēti akmentiņi sirds formā, kūka, apzīmēta krūzīte, paša gatavots fotorāmītis. Ja idejas nerosās pašam, ņem palīgā arī internetu.

• Paslēp viņas makā kādu mīļu zīmīti. Zīmītes vai kādas mazas dāvaniņas vari paslēpt arī vairākās vietās, padomājot tā, lai sieviete tās atrastu visas dienas laikā – mēteļa kabatā, mašīnā, somā, makā... jebkur, liec lietā savu izdomu.

• Padomā, varbūt ir kas tāds, kur sen jau esat runājuši, ka vēlētos aiziet, aizbraukt, bet nav sanācis laika? Izmanto svētkus, piepildi kādu atliktu vēlmi, iespējams, tas ir kas pavisam vienkāršs – pastaiga gar jūru vai kino apmeklējums.

• Klasiskā romantika – brokastis gultā, kafija vai cits iemīļotais dzēriens, sveces, putu vanna, ziedi, rožlapiņas izkaisītas no guļamistabas līdz virtuvei rīta agrumā, īstajā brīdī ieslēgta mīļākā dziesma, dejas sveču gaismā. 

• Paslēp dāvaniņu kaut kur mājā vai ārpus tās un izveido karti vai norādes, kā soli pa solim līdz tai tikt. Jo vairāk mazās mīļās norādes būs, jo interesantāks meklēšanas process. Ticu, ka tas var izvērsties arī gana jautrs pasākums abiem.

• Ja ikdienas steigā neizdodas, tad arī kopīgs vakars ar ģimeni var kļūt par īpašiem svētkiem – ja parūpēsies, lai mazie saimnieciskie darbiņi padarīti, vakariņas sarūpētas, ģimene kopā sapulcēta, tad neko vairāk arī var nevajadzēt – būt kopā, pajokoties, papļāpāt un palutināt sevi ar pilnīgu mieru. 

• Viena no sievišķīgajām lietām – iepirkšanās! Aizved savu otru pusi iepirkšanās tūrē un nečīksti! Neiespējami? Tu to vari – esi pacietīgs, palīdzi, aiznes, atnes, padod, paturi, novērtē, izsaki komplimentus, bet, kad viņa sacīs, ka laiks doties mājās, pasmaidi un pajautā: „Jau?”

Šie ir ierosinājumi no Draugiem.lv grupas meitenēm, ceram, ka tie var noderēt arī Tev. Portālā visvairāk aktīvo reģistrēto sieviešu skaits ir vecuma grupā no 25 līdz 29 gadiem, un tieši šī vecuma grupa ir arī plaši pārstāvēta Draugiem.lv grupas darbinieču vidū, kas ļauj secināt, ka šie ieteikumi un idejas varētu būt piemērotas tām, kas ir liela daļa portāla lietotāju. 

Daudziem patīk spriest par to, vai mums tāds 8.marts vajadzīgs vai nē, bet varbūt šo enerģiju, ko patērē diskusijām, izmanto tam, lai sagatavotu ko mīļu savai otrai pusei. Ja nepatīk šis datums, izvēlies kādu citu, ko izmantot kā iemeslu, lai palutinātu savu mīļoto, ja ikdienā tas neizdodas. 8.martā ikviena sieviete ir pelnījusi kādu nelielu uzmanības apliecinājumu, visas klātienē neapsveiksi, tāpēc izmanto portāla piedāvātas iespējas. Īpaši populāri šajos svētkos ir sūtīt virtuālās dāvaniņas. 

Marts ir otrs populārākais mēnesis nosūtīto dāvanu ziņā. Protams, decembri, kad svētkos tiek sveikti visi – kā vīrieši, tā sievietes – pārspēt ir grūti. Taču, ja raugāmies uz marta mēnesi, tad ikdienā, kad nav svētku vai kādu īpaši populāru vārda dienu, tiek nosūtītas vidēji 100 000 dāvaniņas, bet 8.martā nosūtīto dāvanu skaits ir 7 reizes lielāks – aptuveni 700 000. Populārākās dāvanas īpaši pavasarī un īpaši Sieviešu dienā ir ziedi. Kas ir labā ziņa, dāvanu sadaļā virtuālo ziedu piedāvājums ir gana plašs – dāvini vienu vai veselu klēpi, cēlo rozi vai savā vienkāršībā apburošo margrietiņu, ko vien sirds vēlas. Tāpat komanda jau ir sākusi darbus pie 8.marta sadaļas, kas arī dos iespēju pateikt labu vārdu un virtuāli iepriecināt visas dāmas. 

79 users like it

More