Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem

Bērni dzied 9

Bērni Dzied – tieši tik vienkāršs, bet tajā pašā laikā precīzs ir nosaukums konkursam, kas šobrīd norisinās draugiem.lv lapā. To organizē dziedātāja Liene Šomase. Konkurss notiek internetā, un dalība tajā ir bez maksas. 

Viss, kas jāizdara, - nofilmē video un augšupielādē portālā draugiem.lv sadaļā «Bērni dzied». Taču, ja nepiedalies konkursā, tad atbalsti to ar savu balsi – skaties video, vērtē un atzīmē savas simpātijas ar Man patīk.

Vai var vēl pieteikties?

Pieteikšanās konkursam jeb video pievienošana ir iespējama līdz 4.maijam, tā kā skaties kalendārā, vai vari vēl paspēt pieteikt savu priekšnesumu. Konkursā drīkst piedalīties visi bērni, kas ir vecumā līdz 12 gadiem.

Konkursa norise

Dalībnieki savus video sadaļā ir pievienojuši kādā no kategorijām - Raimonda Paula dziesma, Latviešu tautas dziesma, Hip-hop dziesma, Bērnu dziesma vai Oriģināldarbs (pašsacerēta dziesma). Ikviens ir aicināts novērtēt bērnu priekšnesumus un nobalsot par sev tīkamajiem, pie attiecīgā video spiežot – Man patīk. Galavārds, vērtējot izpildītājus, būs konkursa žūrijai, kura ņems vērā skatītāju balsojumu. Žūrija vērtēs dalībnieku radošumu, oriģinalitāti, priekšnesuma pasniegšanas veidu, tērpu un kustības. 

Konkurss norisināsies divās kārtās, bet labākie tiksies finālā 10.jūnijā un tas notiks uz draugiem.lv Skatuves, kad tiks noteikti uzvarētāji. Kā jau konkursā dalībniekus sagaida lielākas un mazākas balvas, bet noteikti viena no lielākajām būs gūtā pieredze, jo tiem, kas izturēs otro kārtu un dosies uz finālu, tā iznācienam palīdzēs sagatavoties  Lienes Šomases bērnu un jauniešu radošās studijas pasniedzēji. 

Konkursa ideja un dvēsele

Idejas autore un arī projekta veidotāja ir dziedātāja Liene Šomase, kura ne tikai pati dzied, bet arī jau 8 gadus strādā ar bērnu vokālo prasmju attīstīšanu, viņu iedvesmošanu un motivēšanu. Liene atzīst, ka Latvijā ir ļoti daudz talantīgu bērnu. „Šī ir iespēja ikvienam Latvijas bērnam, sadarbojoties ar savu ģimeni, klasesbiedriem, radiem vai draugiem, piedalīties un parādīt plašākai auditorijai savu talantu. Mēs varam bērnus iedrošināt un iedvesmot vēl vairāk nebaidīties un noticēt savam talantam, un uzdrošināties prezentēt savu muzikālo priekšnesumu plašākai auditorijai,» par konkursu saka pati idejas mamma.

Nepaliec vienaldzīgs, skaties, klausies un balso, palīdzi kādam mazam dziedātājam tapt pamanītam.

130 users like it

More