Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
August, 2016

Jautā? Mēs atbildēsim. 2

Portālā darbojas Palīdzības sadaļa, kur katrs var pieteikt kādu savu ķibeli, ziņot par kļūdu portālā vai kādām nekārtībām. Reizēm saņemam vienus un tos pašus jautājumus no vairākiem lietotājiem, kas liek domāt, ka atbilde uz tiem varētu būt interesanta lielākai lietotāju grupai. 
Tāpat, izmantojot šo sadaļu Oranžērijā, katram ir iespēja pajautāt ko tādu, kas nav gluži tehniskas dabas jautājums, kļūdas pieteikums, bet vienkārša cilvēciska ziņkārība par to, kas notiek portālā, kas notiek Draugiem.lv grupā. Nevaram apsolīt, ka ikviens iesūtītais jautājums tiks atbildēts publiski, bet bez atbildes nepaliks gan neviens.

Kāpēc tad, kad ir jaunas galerijas sadaļā Pirms 10 gadiem, man neparādās sarkanais cipariņš pie sadaļas Galerijas?

Iesākumā tiem, kas varbūt nav pamanījuši, zem sadaļas Galerijas ir apakšsadaļa Pirms 10 gadiem, kur izceļam tās galerijas, kuras konkrētā mēnesī ir likuši Tavi draugi pirms 10 gadiem, tāda kā maza laika mašīna.

Izvēlnē pie sadaļas Galerija sarkano ciparu par jauniem albumiem šajā apakšsadaļā nerādām, jo tas ierasts ziņo par jaunām bildēm sadaļā, bet šīs tomēr ir vairāk kā izceltas vecās. Cipariņš parādās pie apakšsadaļas mēneša pirmajā datumā tiem lietotājiem, kam ir kādas parādāmas galerijas sadaļā pirms 10 gadiem. 

Vēlamies izveidot klases profilu, lai varētu dalīties ar bildēm un apspriest jaunumus tikai savā starpā – kā to izdarīt?

Klases profilu uztaisīt nevar, tas ir pretrunā draugiem.lv noteikumiem. Es ieteiktu izveidot domubiedru grupu ar iespēju pievienoties tikai ar administratora apstiprinājumu. Domubiedru grupās var pievienot galerijas, likt jaunumus un īpašos paziņojumus. Domubiedru grupas jaunumi parādās runā plūsmā, bet tikai grupas biedriem, tos nevar ieteikt citiem portāla lietotājiem. Šobrīd kopā ar portāla lietotāju laboratorijas biedriem veicam domubiedru grupu uzlabojumus un tas nozīmē, ka to lietošana kļūs vēl ērtāka, bet iespēju – vairāk.

14 users like it

More