Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
March, 2013

Durvis uz internetu 17

Katru gadu nozīmīgos datumos draugiem.lv ielogošanās lapa piedzīvo izmaiņas – tiek izveidots īpašs logo vai visas lapas noformējums. 

“Sākotnēji mēs uzmanīgi dekorējām tikai logotipu, bet vēlāk jau ieviesām gan animāciju, gan skaņu. Valentīndienas ielogošanās lapa pat tika pie romantiska video rullīša,” stāsta Guntars Meluškāns, draugiem.lv radošais direktors. 

Draugiem.lv ielogošanās lapas veidotāji- mākslinieki Alvis Rozenbergs un Jurģis Narvils

Radošs kopdarbs

Katra īpaši noformētā ielogošanās lapa ir komandas darbs – tiek uzklausītas vairākas idejas, tad projektu vadītāja Laima Lībere kopā ar māksliniekiem Alvi Rozenbergu un Jurģi Narvilu īsteno iecerēto. “Zīmēt ielogošanās lapas ir viens no interesantākajiem darbiem, bet arī ļoti atbildīgs, jo tas bieži vien ir pirmais, ko lielākā daļa interneta lietotāju ierauga no rīta,” vienojas abi mākslinieki Jurģis un Alvis. Vislielākais prieks esot tad, kad draugiem.lv lietotāji ir tādā sajūsmā par paveikto, ka ne tikai to pauž publiski, bet arī raksta personīgas pateicības vēstules portālam. 

Čau, Draugiem.lv Es gribēju Jums novēlēt priecīgus šos svētkus un pateikt to, ka Jums šoreiz ir izdevies ļoti labs Draugiem.lv sākuma logs ar to degošo ugunskuru. Pēc manām domām šāda tipa animētās bildes, kā šoreiz šis Līgo ugunskurs, piešķir nelielu dzīvīgumu! Ļoti patīkama sākuma lapas bilde ielogošanās lapā! Paldies jums un priecīgus svētkus arī jums! ;) – Ar cieņu draugiem.lv Lietotājs! ;)

“Protams – Valentīndienas romantiskais video!” nekavējoties atbild projektu vadītāja Laima, vaicāta, kura ielogošanās lapa ir viņas vismīļākā. Laimai ir sastādīts svarīgo datumu grafiks, kurš gan laiku pa laikam mainās. “Draugiem.lv ielogošanās lapa interesē daudzus reklāmdevējus, bet mēs pieturamies pie principa nekad nelikt tur komerciālu informāciju,” stāsta Laima, piebilstot, ka arī ne visiem labdarības projektiem ir iespēja nokļūt ielogošanās lapā, “tad katru dienu būtu kaut kas cits”. 

“Šobrīd tiek apsvērta ideja dot mākslinieciskiem draugiem.lv lietotājiem uzzīmēt savu versiju par ielogošanās lapu un konkursā izvēlēties kādu, un parādīt to visiem,” ar iespējamiem nākotnes plāniem dalās radošais direktors Guntars. 

Kura ielogošanās lapa patīk Tev?

116 users like it

More