Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem

Olas - skaistas un spēcīgas 29

Lieldienas ir vieni no patīkamākajiem gada svētkiem, jo tie liecina par pavasara tuvošanos. 

Šogad pavasaris spītīgi kavējās, bet tas nemazināja prieku piedalīties olu kaujās. “Šogad mēs mainījām olu kaujas noteikumus, lai tie būtu, ja tā var teikt, godīgāki,” stāsta projekta vadītāja Laima Lībere. Šī gada Lieldienu spēlē lietotājam nebija tas nepatīkamais pārsteigums atklāt, ka Olu grozs ir iztukšots viņa prombūtnē – tagad kauja bija daudz īstāka pēc populārās spēles “akmens, šķēres, papīrīts'” principa.

Olu krāsošana 

Otra aktivitāte bija olu krāsošana. “Mēs mēģinājām to padarīt pēc iespējas tuvāku latviešu olu krāsošanas tradīcijām, izmantojot virtuālas sīpolu mizas, mellenes, ziedlapiņas, tā lai viss ir gandrīz pa īstam,” turpina Laima. Vidēji viens lietotājs izkrāsoja trīs olas, bet bija arī kāds, kuram mākslas galerijā bija xxx olu izstāde. Lai nekaitinātu lietotājus, tika izveidota atsevišķa galerija, kurā visas draugu olas redzamas vienuviet, lai nebūtu tik raibs, ko lietotāji ļoti novērtēja, tāpēc tā arī darīsim turpmāk līdzīgās akcijās.

“Atklājās, ka manos draugos ir vairāki lieliski mākslinieki. Bija daži asprātīgi pārsteigumi, par kuriem teicu “wow”,” projektu atceras draugiem.lv mākslinieks Alvis Rozenbergs, piebilstot, ka tā bija lieliska ģimenes izklaide, kad mazie prasīja vecākajiem izkrāsot olas, sēdās klēpī un kopā zīmēja, gluži kā realitātē.

Kopā olas taisīja 100 000 lietotāju, vidēji katrs izveidojot vismaz trīs olas.

56 users like it

More