Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem

Māmiņām … no visas sirds 3

Kurš gan labāk zinās kā apsveikt māmiņu, ja ne māmiņas pašas- ar šādu uzstādījumu tika realizēt viens no mīļākajiem draugiem.lv gada projektiem- “Māmiņu diena”. 

“Mums bija divi lieli izaicinājumi – uztaisīt patiešām māmiņām adresētu sadaļu, kā arī emocionālu video sveicienu, tāpēc projekta ideju apkopošanai mēs sasaucām radošo sapulci, kurā piedalījās liela daļa no Draugiem.lv grupas darbiniecēm, kurām ir bērni,” stāsta projekta vadītāja Laima Lībere. 

Māmiņu dienas portāla sadaļa 

Ar ko gan mums asociējas māmiņu diena? Ar mīļu apsveikumu un solījumu nedarīt blēņas, tāpēc māmiņu radošajā komandā tika izlemts – dosim iespēju katram uzzīmēt kartiņu māmiņai un izstāstīt kādu blēņu stāstu. 

Tika uzzīmētas 23 484 kartiņas un iesūtīti 308 blēņu stāsti– draugiem.lv
Juta Brice

Zīmīgi, ka Māmiņu dienas projekts kā pirmais jaunajā darbavietā tika uzticēts draugiem.lv pirmajai un pagaidām vienīgajai programmētājai meitenei – Jutai Bricei. Juta pati ir māmiņa pusotru gadu vecajam dēlam Moricam. “Kad es ķēros pie šī - sava pirmā draugiem.lv projekta - pat nenojautu, ka projektu palaižot, mani sagaida ne tikai saldā padarītā darba sajūta, bet arī iespēja vērot milzīgu bērnu mīlestības lavīnu. Tas bija liels gods un prieks būt daļiņai no iespējas tūkstošiem bērnu paust kaut ko ļoti īpašu un maģisku - savu mīlestību mammām,“ savu pirmo uzdevumu atceras Juta.

Video novēlējums 

Otrs tikpat nozīmīgs izaicinājums bija izveidot pozitīvi aizkustinošu video sveicienu māmiņām. Sagatavošanās darbi tika veikti jau vairākus mēnešus iepriekš. Scenārija uzmetumu apspriedām ar draugiem.lv māmiņām. Pats svarīgākais uzstādījums video sveicienam bija, ka tajā jāpiedalās tikai un vienīgi īstām mammām ar saviem bērniem, nekādu aktieru vai tēlošanas. “Sākumā video scenārijs bija mazliet savādāks- gribēju uztaisīt tādu mazliet pamācošu bērniem, ka māmiņa Tevi gaida, bet tad pārlikām akcentus un tekstus jau uzfilmētajā materiālā un sanāca pavisam gaišs un mīļš sveiciens,” stāsta video režisors Jānis Palkavnieks, piebilstot ka bez komandas- producentes Laimas Līberes, filmētāja un montētāja Alvja Rozenberga, grimētājas Līgas Tijones un teksta autora Guntara Meluškāna- tas nebūtu izdevies.

Daži komentāri par video

Krista Rode Liels paldies par aizkustinošo apsveikumu! Asara nobira ...

Vineta Rolava Labākais videoklips, ko pēdējā laikā esmu redzējusi! Tik mīļi, patiesi un sirsnīgi! Super!

Anita Venere Pēc noskatīšanās gribas apķert savu mammu, samīļot un vēlreiz pateikt lielo paldies par VISU!

Aelita Mihails Ļedņeji Tik mīļi, pat asaras saskrēja acīs, mīļš paldies!!!

Skaidrīte Rimicāne Paldies!Mīļš apsveikums. Lai sveicējiem veselība un netrūkst jaunas idejas!

Noskaties video un izlasi visus prieka pilnos komentārus

6 users like it