Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
March, 2013

Noderīgi un dīvaini – lietotāju ieteikumi 95

Draugiem.lv veido tā lietotāji – galerijas, dienasgrāmatas, jociņi, ieteiktās saites, profila informācija – tas viss veido vidi, kurā dzīvojam. 

Tieši portāla lietotāju ieteikumi mums palīdz pilnveidot portālu, novērst kļūdas, izķert sliktos zēnus un kļūt labākiem.

Katru dienu mūsu administratori saņem vairākus simtus kļūdu ziņojumu, sūdzību tautas policijai un arī ieteikumus portāla uzlabojumiem. Gadās gan ļoti noderīgi, gan arī dīvaini un pat komiski ieteikumi. Noderīgos mēs pievienojam darāmo darbu sarakstam, citi paliek administratoru arhīvā.

Lai jums būtu ieskats, cik plaša ir šo ieteikumu amplitūda, dažus no tiem publicēsim. Ievērojiet, ka daļa no ieteikumiem ir realizēta. Esam saglabājuši rakstīto oriģinālvalodā, lai jums vieglāk būtu iejusties administratoru ikdienā.

Savdabīgs privātu problēmu risinājums

Labdien! Mani uztrauc tas, ka daudzām sievām jau ir iestājusies atkarība no jūsu spēlēm-var nosēdēt visu dienu un pat sēž naktīs kā noburtas. Neatliek laika ne atpūtai, ne ģimenei. Bojājas attiecības. Pārrunas nepalīdz. Es domāju, ka neesmu vienīgais, kas no tā cieš, bet nezina , kā ar to cīnīties. Lūdzu dariet kaut ko. Varbūt ierobežojiet atrašanās laiku spēlē līdz 15 min., sevišķi aktīvās dalībnieces brīdiniet par iespējamo atkarības iestāšānos, tāpat, kā no citām azartsēlēm un kaitīgiem ieradumiem. Ja nereaģē, liegt iespēju turpmāk piedalīties šādās spēlēs.
Mani uztrauc tas, ka daudzām sievām jau ir iestājusies atkarība no jūsu spēlēm

Ideja kā visiem draugiem.lv lietotājiem iestāties pasaulē garākajā rindā.

kaa tik vlajaa no kaadiem 10000 feik profiliem dazu meneshu laikaa ???
vienkarshi vajadzetu ieviest jaunu sistemu ... tiem cilvekiem kuriem ir bildes profilaa. time jaierodas pie jums uz Biroju un ar pasi japaliecina ka tas ir jusu profils... tie kas dzivo parak talu tie varetu nosuutiit pases kopiju !! ja tas nav atlauts vinji varetu noslept dimshanas datumus utt lai baretu suutit pases kopiju.. parejie profili kas nav apliecinati tiek dzesti... un lai registeetos dr.lv pa jaunam vajadziga visamz viena bilde pase vai aisuutis jums uz dr.lv pases kopiju kad jus apliecinat ka esat istais cilveks... + PIE PROFILA bildes varetu ielikt pases bildiiti mazu.. un kad cilveks nomaina bildi citi ierauga kad nav istais cilveks kurs paleicinajis sevi ar pases bildi tiek dzest profils... + nobanots ip adrese:) 

Kas vēl piesakās?

Es ieteiktu izveidot emociju, kur sunītis elstu! Es laprāt tādu uzliktu!!

Šādu iespēju mums prasīja daudzi lietotāji, tāpēc to arī realizējām

Sveiki ,draugiem.lv:) Vēlos jums ,neteiksim ieteikt , bet pajautāt ,vai, jūs varētu atsevišķu sadaļu izveidot "Tavs Status" kurā ir iekļauts "ģimenes stāvoklis," māsa,brālis,mamma , u.t.t un "Attiecību status" Precējies, saderinājies vai vienkārši izveidojis attiecības, kuru var apskatīt citi ,ieejot Tava "draugiem/lv" profilā ?! Paldies par atsaucību:) CHEERS!!!!!!!!!!!!!!!!

Ieteikt – neiesaku

Nevarēju atrast vietu, kur uzrakstīt ieteikumu, tāpēc rakstu šeit. Vai nevarētu izveidot tādu pogu kā ' Neiesaku' pie visiem tiem pārsūtāmajiem gabaliem? Ir tik daudz muļķību tur, ka brīžiem nu.. vienkārši sakot nepatīk un tiešām gribas, lai citi nelasa un netērē tam savu laiku.. Veiksmīgi!

Portālā ir pārāk maz ķēdes vēstuļu? Lūk, risinājums...

Labs rīts! Būtu forši, ja VĒSTULĒS būtu tāda opcija - PĀRSŪTĪT VISIEM! Īpaši gadījumos, kad jāpārsūta info par palīdzību kādam. Lai jauka diena!

Netrūkst strīdu par valodas lietošanu

Lūgums pārdēvēt sadaļu Aplikācijas par Lietojumi vai Lietotnēm, jo Aplikācijas ir tas ko bērni bērnudārzā griež no papīra un līmē uz cita papīra. No datoru terminu viedokļa tas ir nekorekti, kā apgalvo profesori augstākās izglītības mācību iestādēs.
Saprotams, ka draugiem.lv nevar ieviest katru ideju vai priekšlikumu, ko ierosina mūsu lietotāji, tomēr maldās tie, kas uzskata – rakstīt mums nav vērts - tāpat neizlasīs. Pavisam svaigs piemērs. Mēs mazliet pamainījām komentāru rīku, atceļot iespēju kārtot pēc pievienošanas laika. Šo iespēju izmanto ļoti maz portāla lietotāju, tāpēc nolēmām, ka tā ir lieka. Mēs kļūdījāmies, jo izrādījās, ka ir gana daudz domubiedru grupu lietotāju, kas regulāri izmanto šo iespēju. Tagad tā ir atpakaļ. Rakstiet mums...

53 users like it

More